maanantai 25. maaliskuuta 2019

Vesirännien siivoukset ränni-imurilla, tiilipintojen pihojen pesut painepesurilla etc Pirkanmaa käteisellä edetään


Vesirännien siivoukset ränni-imurilla, tiilipintojen pihojen pesut painepesurilla etc Tampere Pirkanmaa käteisellä edetään

Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin 044-338029 whatsup toimii, mutta mieluiten asianne tässä luku- ja kirjoitustaitoisten maassa selkeänä sähköpostina: Osoitteenne, toiveiaikanne ja mitä pitäisi tehdä, sekä käteisellä onnistuu ilmoitus samalla.

Kotitalousvähennyskuitti niin tarvitessanne tilaussähköpostiinne. Puhelimeen sitä on huono toimittaa, enkä postimerkkejä ostele.


Monenlaisia piha- ja puutarhatöitä tehdään samoin tilauksesta pihojen raivauksista alkaen:Kuljetetaan leikkausjätteet eri korvauksesta, jos peräkärry ei riitä niin tilataan siirtolava lukuunne eri maksusta:

-----------------
--------
Tästä miehestä on moneksi, et aina arvaakaan, ennenkuin kysyt, entisenä kirkonpalvelijana 7 vuotta niin Herran siunaus tervehdys on aina vakio. Tervehdys tunnetaan myös tamperelaisena morona.
Tamperelainen spartalainen puutarhatonttu toimii yleensä yhden miehen pihayksikkönä apumiespalveluissaaan, tarvittaessa apumies lisänä esim koira-aitojen teossa
https://pihayksikko.blogspot.com/
------------

TIETOJA MINUSTA

Oma valokuva

Apumiespalveluja muurataan pihagrilli pihaanne, muuttopalvelua, ymv. Tampereen talousalueella

Palvelu sähköposti: talonmiespalvelu@gmail.com

Blogien ylläpito:
E-mail: apumiespalvelua@gmail.com

Puhelin ja tekstari: 044-3380291

http://apumiespalvelua.blogspot.com
-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti